Okulumuz kurucu ortağı olduğu eTwinning projesi çalışmasına başladı.

Okulumuz kurucu ortağı olduğu eTwinning projesi çalışmasına başladı.

Okulumuz kurucu ortağı olduğu eTwinning projesi çalışmasına başladı.

23.03.2024 41

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Raziye Rande, ortağı olduğu eTwinning projesi çalışmasına başladı. Projemizde Türkiye’den 4, ve Azerbeycan’dan 1 olmak üzere toplam 5 proje ortağı bulunmaktadır.

Projemiz uluslararası bir projedir. Projenin ismi "EKMEK İSRAFINA SON" olup projede İngilizce öğretmenimiz Raziye Rande ile beraber 3 Öğretmenimiz ve 20 gönüllü öğrencimiz de yer alacaktır. Proje Web 2.0 araçlarını aktif şekilde kullanmak başta olmak üzere, teknolojinin sunduğu imkanları öğrenci ve öğretmen iş birliği ile kullanmayı amaçlamaktadır. Öğrencilerin güncel teknolojiyi yakalama, Web 2.0 araçlarını STEAM temasına farklı ülkelerde yaklaşmayı ve öğrenme sonuçlarını paylaşmayı amaçlıyor.

 Projemizin amacı ekmek üretim ve tüketim israfını azaltmak, STEM etkinlikleri kullanarak öğrencilerimizde tüketim bilinci oluşturmak, doğal dengeyi korumak amacıyla daha sağlıklı ve tüketilebilir yiyecekler oluşturmak ve ekonomimize katkı sağlamaktır. Öğrencilerimizin proje süresince diğer okullardaki akranları ile paylaşımda bulunma ve çalışmalarını dijital ortamda sunma hedeflerimiz arasındadır.

Öğrencilerimiz eğlenerek öğrenme, bunu yaparken de sosyal ortamda bilgisini paylaşabilme imkanına sahip olacaktır. Proje sonunda ise süreç boyunca ortaya konan ürünler sergilenecek, dijital sergi oluşturulacak ve projede yapılan bütün etkinlikler sergilenecektir.

Öğrencilerimize ve öğretmenimize proje çalışmasında başarılar diliyoruz.

23-03-202423-03-2024